tirsdag 11. oktober 2016

Fornebulandet vel inviterer til offisielt medlemsmøte 17.10

Vi har fått denne invitasjonen fra Fornuebulandet vel:
Vi ønsker et tett og godt samarbeid og inviterer derfor til vårt første offisielle medlemsmøte mandag 17. oktober kl. 19 - 21 på Storøya skole, auditoriet. Møtet er åpent for alle interessere. 
Temaer:

1) Hvordan løse el-billading i et sameie-/garasjefellesskap?
Petter Haugneland, kommunikasjonsleder i Norsk elbilforening informerer om fallgruver og smarte løsninger. Det blir rik anledning til å stille spørsmål.

2) Internett/kabel-TV samarbeid på Fornebu?
Flere sameier på Fornebu har begynt å se på alternative kabel-TV og internettløsninger. Om flere sameier går sammen, vil vi oppnå helt andre langt bedre tilbud og priser enn det hvert enkelt sameie har i dag (både om vi fortsetter med en av dagens leverandører, eller om vi velger en ny). 2 representanter fra sameiene som har vært involvert i prosessen forteller om hvilke alternativer og muligheter som finnes i et marked i rask omstilling og endring. Målsetting i møtet: Registrere sameier som er interessert i å være med i et slikt samarbeid (uforpliktende i første omgang) og nedsette en liten gruppe som raskt kan jobbe videre med å få på plass konkrete tilbud.

3) Kort informasjon om viktige saker vellet arbeider med

4) Fornebulandet vel ønsker forslag til medlemsmøtetemaer fremover  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar